Lichaamsbehandelingen

Detox: Universal Body Contour Wrap

ls enige in Maastricht: De Universal Body Contour Wrap.
Een lichaamspakking waarbij u van te voren en erna gemeten word. U word ingepakt met een bandage gedompeld in warme zee klei. Hierna krijgt u een pak aan, zodat u het niet koud krijgt wanneer de klei afkoelt. Deze moet een uur intrekken, onder tussen kunt u kiezen voor nog een behandeling in dat uur te nemen of gewoon lekker ontspannen!
Let op, het is geen vet of vocht wat u verliest! Het zijn afvalstoffen, wat tussen de vetcellen in de huid zitten. In de pakking zit een stof wat de afvalstoffen uit de huid zuigt. Waardoor de vetcellen weer tegen elkaar aan gedrukt worden, de cellulitis verminderd en u een strakkere huid krijgt!

Voordelen:

 • Verwijdert dode huidcellen voedt de huid en laat deze zacht aanvoelen
 • Het ontgift het hele lichaam van schadelijke stoffen
 • Verminderd zichtbaar cellulite en striae
 • Maakt de huid strakker
 • Goed voor de droge huid
 • Goed voor de huid met psoriasis
 • En de huid met eczema
 • DIRECT RESULTAAT!

Gegarandeerd minstens 15 cm verliezen of u betaalt helemaal niets!

Ideaal voor na de zwangerschap of groot gewichtsverlies, als begin van een vermageringskuur, voorbereiding op vakantie of speciale gelegenheid en voor iedereen die een zetje in de rug nodig heeft tijdens een dieet of sport!

Als u voor deze behandeling kiest, vergeet dan geen extra ondergoed mee te brengen wanneer u voor de behandeling komt. Uw ondergoed kan namelijk nat worden.

Body Peeling

Door handen en zachte haartjes van een borstel, geschubd worden over het hele lichaam, heerlijk toch! De scrub word eraf gehaald met warme kompressen en daarna wordt d.m.v. een korte lichaamsmassage bodylotion opgebracht. Even alle stress vergeten en een gezondere huid krijgen, wie wilt dit nou niet?
De drie algemene voordelen spreken voor zich, de dode huidcellen worden verwijderd en de bloedsomloop wordt bevorderd. Daarnaast voelt de huid na afloop gezond en zacht aan! Ook super indien u naar een zonnig land vertrekt, het stimuleert immers het bruinen van het lichaam!

Body Care

Een pakking voor het hele lichaam, een ware traktatie! Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Ze zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid. Ze werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat. Door de behandelingen worden afvalstoffen afgedreven en bovendien worden er mineralen aan de huid toegevoegd.
Nadat je lekker geschubd bent, wordt de pakking aangebracht. Deze moet 20 min. intrekken. Daarna wordt de overtollige crème eraf gehaald met warme kompressen en een korte lichaamsmassage toegepast. En dan wordt het lichaam nog ingesmeerd met een heerlijke bodylotion!

Keuze uit:

 • Aardbei Rasul = Werkt diep verzorgend, voedt de huid, vernieuwt de huid en naar de behandeling is de huid sterk, zacht en met een prachtige glans voldaan.
 • Chocolade Pakking = Helpt bij het verwijderen van ongewenst vet, gaat het verouderingsproces tegen, geeft een ontspannend gevoel en bevordert de transpiratie, dat helpt de gifstoffen te verwijderen.
 • Multi Reinigende Algen Pakking = Verwijdert dode huidcellen, stimuleert een goede bloedcirculatie, de celstofwisseling wordt aan het werk gezet zodat afvalstoffen worden afgevoerd, het heeft een vochtregulerende werking en de huid wordt er mooi en zacht van.
 • Lavendel Honing Pakking = De lavendel werkt kalmerend, vochtafdrijvend, desinfecterend, reinigt de huid, is goed tegen hoofdpijn, allergische reacties en eczeem. En de honing heeft een diepverzorgende werking op de huid, voedt de huid en de huid wordt vernieuwd.