Nagels

Gel Lak

Gellak is een lak die wordt aangebracht op uw natuurlijke nagel als een nagellak en uitgehard onder een UV-lamp. De gel biedt een sterke en natuurlijke bescherming van uw nagel. Het resultaat? 2 tot 3 weken mooie glanzende nagels waarvan de gel op een zachte en nagelvriendelijke manier verwijderd kan worden zonder te vijlen.
Je hebt Gellak in verschillende kleuren, zo is er voor ieder wat leuks.
Gellak is ook te gebruiken op uw teennagels. Hierop blijft het wel 4 tot 6 weken perfect zitten. Vooral aan te bevelen tijdens de zomermaanden.

Acryl / Gel Nagels

Zowel acryl- als gelnagel wordt er even dun opgezet. Het verschil zit hem in de stevigheid van de nagel. Door het verschil in de samenstelling van het materiaal kunnen acrylnagels aan de lucht uitharden en gelnagels alleen met behulp van UV licht.

Lakken

Wanneer je nagels zijn gelakt val je op. Hetzij omdat ze in opvallende kleuren gelakt zijn, hetzij omdat je handen gewoon mooi verzorgd uitzien. Gelakte nagels zorgen voor de finishing touch!

Nail Art

Wat is er mooier dan een klein kunstwerk te hebben op je vingernagels? Het is een leuke manier om je dag op te vrolijken, maar ook, een bij uitstek geschikte manier, om op speciale geledenheden uw 'look' helemaal af te maken. U zult versteld staan van de mogelijkheden die er zijn.

Manicure Hand

Een warm badje voor uw handen, verzorging van uw nagels, een scrubcreme, handmassage en indien gewenst worden uw nagels gelakt.