Gezichtsbehandelingen

De ontspannende gezichtsbehandeling heeft als doel het op milde wijze reinigen van de gezichtshuid en de doorbloeding verbeteren en is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling duurt, afhankelijk van uw keuze, tussen de 60 en 90 minuten (incl. masker en massage) en is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende apparaten in een behandeling.

Face Basic

Een heerlijke gezichtsbehandeling waarbij het gezicht word gereinigd en gepeelt.
De onzuiverheden worden verwijderd, de wenkbrauwen eventueel ge-epileerd. U krijgt een maskertje en een massage. En naar afloop een verzorgende dag/nacht crème. Alle crèmes worden aangepast op uw huidtype.

Face De Luxe

Deze gezichtsbehandeling is wat uitgebreider, er zit namelijk een serum bij, u kunt uw bovenlip laten harsen. En de wenkbrauwen en/of de wimpers kunnen geverfd worden. Ook krijgt u een verzorgende oog- en lippencrème.

Face Care

Daarnaast is er voor mannen ook de mogelijkheid voor een gezichtsbehandeling!

Hot Chocolate Facial

Het gezicht reinigen, dieptereiniging door middel van peeling, eventueel epileren, verwijderen van eventuele onzuiverheden, chocolade masker, gelaat- / decollete en nekmassage met warme chocolade olie, afsluitende dag of nachtcreme en een presentje voor mee te nemen. Een chocolade masker heeft als werking:

  • reduceert stress
  • maakt de huid weer stralend
  • versterkt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid
  • regenereert de huidfuncties
  • werkt ontstekingsremmend en kalmerend
  • zorgt dankzij de zachte textuur voor een een weldadig effect op de huid

Deze is speciaal voor de chocoladeliefhebbers. Een chocolade gezichtsbehandeling is pure verwennerij! Een unieke & magische ervaring, een bron van geluk! De cacao bevat anti-oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme. Stress maakt de huid vaal,dof en vermoeid en zorgt ervoor dat de natuurlijke weerstand geleidelijk afneemt. Chocolade daar in tegen is rijk aan mineralen, vitaminen en stimulerende stoffen. Het belangrijkste bestanddeel is cacao. Cacao bevordert de productie van endorfine in het lichaam. Een stofje waar je blij en gelukkig van word. De cacaoboter met zijn verzachtende,voedende, hydraterende, beschermende en anti-verouderende werking, zorgt er ook nog eens voor dat de huid stralend en zijdezacht aanvoelt. Gun ook uw huid de luxe weldaad van chocolade!

Anti Aging

Een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling, waarbij u een Special Anti Aging Masker op krijgt. De crèmes worden allemaal aangepast op het huidtype.
Ook in de massage worden extra grepen toegepast om rimpels te verminderen.
Eventueel de wenkbrauwen kunnen ge-epileerd worden en de bovenlip geharst.
Van de Anti Aging is er ook een kuur beschikbaar, dit betekent dat er 2 behandelingen in 1 week plaats vinden, gedurende 10 weken.

Kids Facial

Leeftijd t/m 12 jaar.
Ook kinderen kunnen last hebben van jeugd puistjes, mee-eters en gerstenkorrels.
In deze gezichtsbehandeling worden deze problemen aangepakt. Ook krijgt uw dochter/zoon een heerlijk chocolade maskertje, komkommertjes op de ogen en een décolleté massage!

Milia Behandeling

Last van gerstenkorrels? Dan is dit een behandeling voor u!
Hierbij worden de gerstenkorrels verwijderd en de huid weer verzorgd. U krijgt een verzorgend serum, verkoelend masker en een gezichtsmassage. Ook krijgt u naar afloop een verzorgende crème aangebracht.

Eye Care

Het gezicht reinigen, reinigen van de ogen, epileren, verven van de wenkbrauwen, wimpers permanenten / wimperextensions zetten, wimpers verven, gezicht - oogmasker, gezichts/décolleté massage, dagcrème en oogcrème, eventueel lichte make-up.

Face Peeling

Meer dan alleen reinigen! Een diepte reiniging. Eerst een fijne reiniging en ernaar een peeling, die in wordt gemasseerd met handen en daarna nog dieper door de zachte haartjes van een borstel. Zo krijgt u een gezondere en zachte huid.
Alle onzuiverheden worden verwijderd en u krijgt een masker dat toegepast wordt op uw huidtype. Na afloop krijgt u nog een heerlijke gelaatsmassage en wordt de behandeling afgesloten met een verzorgende crème.
De drie algemene voordelen spreken voor zich: de dode huidcellen worden verwijderd en de bloedsomloop wordt bevorderd. Ook is een gezichtspeeling nuttig voor een verouderde huid, kleine littekens verminderen, het verlies van elasticiteit en beschadiging door UV-straling.

Fruitzuur Peeling

De fruitzuur peeling van Sans Soucis is een ideale behandeling om uw huid op te frissen. Een behandeling geeft u snel weer een fris, jong, strak, stralend en gezond uiterlijk. Daarnaast is de fruitzuur peeling een goede behandelmethode voor huidproblemen als acne, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken. Een fruitzuur peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder en steviger te maken en eventuele pigmentvlekken te verzachten.

Hoe gaat de fruitzuurpeeling in z'n werk?
Voordat u een behandeling voor het eerst ondergaat krijgt u eerst een kort informatiegesprek. Uw wensen en verwachtingen komen ter spraken, maar ook medische bijzonderheden zijn van belang. Eén fruitzuur behandeling bestaat uit het aanbrengen, laten inwerken en verwijderen van het zuur en neemt zo'n 30 tot 40 minuten in beslag. De sterkte van de behandeling wordt langzaam opgebouwd, afhankelijk van de huidconditie. Ook kun je er een algenmasker bij nemen en een gezichts/décolleté massage. Dan neemt de behandeling 40-50 minuten in beslag. Het algenmasker verkoelt en neemt roodheid weg.

Hoe vaak peelen?
Voor een goed resultaat raden we aan 6 tot 8 keer te peelen, verspreid over een paar weken.

Let op:
Na de fruitzuurpeeling moet u zonlicht vermijden. Daarom is de winter uitermate geschikt om deze behandeling en fantastische resultaten te ervaren.

Thuis gebruik.
Ook zijn er producten te koop van Sans Soucis special voor thuisgebruik bij een kuur van de fruitzuurpeeling.
Als u graag een kuurtje zou willen, zou u 2 weken van te voren al thuis moeten beginnen met de thuis producten voor het mooiste resultaat! U zult versteld staan!

Derma Roller Behandeling

Het gezicht wordt eerst grondig gereinigd om de porien goed te openen, daarna wordt er een dun laagje serum aangebracht op de schone huid. Nu is het moment daar dat de Derma Roller behandeling gedaan kan worden. De naaldjes penetreren de huid en drukken het serum diep in de epidermis waar de voedingsstoffen direct hun werk kunnen doen. Na de Derma Roller zal de huid even vluchtig worden afgenomen, waarna er een nieuw laagje serum wordt aangebracht, wat verder wordt opgenomen in de huid. Deze moet een paar minuutjes intrekken, waarna het gezicht weer schoon gemaakt wordt, een masker wordt opgebracht en erna een afsluitende dagcrème.

Een Derma Roller koopt u de eerste keer bij uw behandeling, deze is voor u gereserveerd en daar wordt niemand anders mee behandeld. In verband met hygiene en ziektes. Een roller kun je 20 tot 30 behandelingen mee doen.

In de begin fase kunt u de Derma Roller behandeling om de 4 a 5 dagen nemen voor de huid haar eerste aanzet te geven, gedurende een periode van circa 2 weken. Wat wel voorkomt is dat de huid na het rollen rood ziet, dit komt omdat de doorbloeding op gang komt. Dit trekt in bijna alle gevallen binnen 12 uur weer weg.