Extensions-Wimpers

Extensions

Extensions kunnen dienen als verlenging en/of verdikking, deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en stijl, krullend of met slag.
Hoeveel stuks uw nodig heeft hangt af de lengte van uw haar en de dikte. Ook is het het mooist wanneer uw eigen lengte minstens 10cm lang is.
Aan het begin van de extension zit een plasticje, deze wordt met een speciale extension tang verwarmd met een warmte van 180 graden. Het plasticje wordt om een plukje van uw eigen haar gewikkeld en wordt dan hard.
Sommige mensen denken dat extensions niet goed zijn voor uw haar, maar in principe kan het geen kwaad. Het beste is natuurlijk om helemaal niets met uw haren te doen, dus ook niet krullen of stijlen.
Normaal verliest u ongeveer 100 haren per dag, maar omdat dit plasticje al die haren vast houd. Blijven deze natuurlijk in dat plasticje zitten, zodra u de extensions eruit haalt. Ziet u al die haren zitten die normaal zouden uitvallen. Het is dan net of u die eruit hebt getrokken, maar dit is dus niet waar. Uw eigen haar zijn veel dunner dan wanneer u extensions er in hebt. Als u extensions hebt en u pakt uw haar vast, is dit heel wat haar wat u in uw handen heeft. Hier raakt u aan gewend en zodra u de extensions eruit haalt, is het gewoon weer uw eigen haar. Een stuk dunner dus.
De plukjes die u verliest door middel van kammen of als er een gewoon uitvalt, kunt u mee terugnemen, deze kan ik er weer inzetten. De extensions kunnen 4 tot 6 maanden in uw eigen haren blijven zitten, mits ze goed verzorgd worden.

Verzorgings spullen voor extensions:

  • Shampoo
  • Conditioner
  • Hairmask
  • Repaircare
  • Extensionborstel.

Informatie:
De speciale shampoo en conditioner voor extensions, zorgen ervoor dat de extensions dezelfde benodigde verzorging krijgen als uw eigen haar. Omdat de extensions niet in uw hoofd zitten, zoals u eigen haar. Heeft het extra verzorging nodig en dat kan met het haarmasker. Als u uw haren en dus ook uw extensions wilt stijlen of krullen, kunt u het beste van te voren de repaircare erin doen. Dat beschermt en geeft extra glans. En met de speciale extensionborstel, kunt u al uw haren kammen. Maar ook waar de extensions zijn ingezet, daar moet u natuurlijk ook uw haren kunnen kammen. En dat kan met een extensionborstel (met een andere borstel, heeft u een grotere kans dat u de extension eruit trekt).

Wimperextensions

Een nieuwe manier om uw wimpers te verlengen!
Het is al een hele tijd bekend in Amerika, maar sinds kort nu ook in Nederland!
Verwar deze techniek niet met die van het aanbrengen van een wimperstrip of wimperstukjes met per stukje 3 haartjes. Deze blijven door het zwaardere gewicht van 3 wimpers per stukje op 1 van uw eigen wimpers, slechts een paar dagen zitten.
De wimperextensions die ik zelf zet, zijn losse haartjes in verschillende lengtes en worden per haartje op een van uw eigen haartjes geplakt. Het resultaat? Mooi en natuurlijk! De wimper extensions blijven ongeveer 2 maanden zitten en vallen uit met uw natuurlijke wimperhaar-cyclus. Tussentijds kunt u ze laten opvullen, of u neemt ze eenmalig. Voor een feest of uw eigen bruiloft bijvoorbeeld! En twijfel niet, niets houdt u tegen u kunt namelijk met de wimperextensions alles doen, douchen, zwemmen, slapen, zelfs in de sauna!

Wimperpermanent

Wimpers permanenten is een semi-permanente methode van uw wimpers krullen. Gekrulde wimpers zal de uitstraling van de ogen verbeteren en zal normaal gesproken tussen de 4 tot 6 weken blijven. De behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten.