Huisregels

Voorwaarden

Algemeen
In onze praktijk staat het geestelijk en lichamelijk welzijn van cliënt en schoonheidsspecialiste voorop.
Kernbegrippen hierbij zijn wederzijds RESPECT en wederzijds VERTROUWEN.
Dat wil zeggen dat wij onze cliënten altijd met respect zullen behandelen maar dat wij dat ook van onze cliënten terug verwachten. Wij behandelen uitsluitend op afspraak waardoor de vermelde tijdsduur van de door u gekozen behandeling voor u gereserveerd is! De vermelde tijdsduur van een behandeling is een indicatie van een behandeling inclusief: binnenkomst, intake, gesprek en vertrek uit de ruimte. Deze tijdsindicatie wordt u gegeven zodat u rekening kunt houden met het inplannen van uw verdere dagelijkse schema.

Om het verblijf van u bij ons zo aangenaam mogelijk te maken verzoeken wij u vriendelijk het volgende in acht te nemen:

Contra-indicaties
In het belang van de gezondheid van al onze cliënten en uw schoonheidsspecialiste, kunt u in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld:
Besmettelijke (huid)ziekten
Griep of ernstige verkoudheid
Koorts
Zwangerschap (dit slechts in geval van behandeling met apparatuur, tenzij anders bij de behandeling vermeld)
Indien u vragen en/of twijfels heeft naar aanleiding van het bovenstaande kunt u e.e.a. - voorafgaande aan uw behandeling - (telefonisch) met ons doornemen.

Hygiëne
In ons vakgebied is hygiëne zeer belangrijk, zodoende verzoeken wij u vriendelijk:
vóór uw afspraak zich te wassen dan wel even op te frissen.

Omgangsvormen
Indien u verhinderd bent dient u dit minimaal 24 uur vantevoren (kosteloos) telefonisch of per email aan ons door te geven. Mocht u niet binnen 24 uur van te voren de afspraak annuleren, zijn wij genoodzaakt 50% van het totaal bedrag in rekening te brengen.
Wij stellen het zeer op prijs als u eerlijk aangeeft wat u van ons verwacht én wat u wel of niet prettig vindt. Dit komt uw behandeling ten goede doordat wij dan beter op uw wensen en behoeften kunnen ingaan.
De lichaamsbehandelingen die wij geven zijn strikt van niet-erotische aard! Op eventuele directe of indirecte verzoeken hiertoe zullen wij dan ook niet ingaan! Indien de omstandigheden ons daartoe dwingen zullen wij de behandeling voortijdig staken en u verzoeken onze praktijk definitief te verlaten. Uiteraard zal wel de volledige behandelprijs in rekening worden gebracht!
Verder kunnen wij niet toestaan dat u uw kind(eren) bij uw afspraak meebrengt (vanwege kostbare produkten en dure salonapparatuur binnen kinderhandbereik) daar wij niet over een kinderopvang beschikken en wij ons dan niet professioneel kunnen focussen op u als klant als er kinderen in de salon aanwezig zijn. Ook uzelf kunt dan niet ontspannen genieten van een behandeling. Aandacht en rust tijdens een behandeling zijn dan ook een absolute must!

Verzetten of annuleren van de afspraak
Alle behandelingen vinden op afspraak plaats en vragen om een nauwkeurige planning. Bent u door omstandigheden verhinderd, dan vragen wij u vriendelijk minimaal 24 uur van tevoren uw afspraak te verzetten of te annuleren. Bij niet tijdig annuleren is onze salon leeg, ons instrumentarium renteloos en onze tijd verloren en zijn wij helaas genoodzaakt om u de kosten van de geplande behandeling in rekening te brengen of komt de geldigheid van een voucher of bon te vervallen. Wij rekenen op uw begrip en medewerking bij deze regel welke u aanvaard bij het maken van uw afspraak bij Beauty Salon Melluxe in Maastricht.

Te laat komen op de afspraak
De tijd die u te laat bent gekomen wordt in mindering gebracht op de voor u gereserveerde behandelingstijd (omdat anders alle navolgende afspraken in tijd uitlopen, waardoor andere klanten moeten wachten), èchter bent u het volledige behandeltarief verschuldigd.

Restitutie
Kadobonnen, vouchers of tegoedbonnen kunnen niet gerestitueerd worden.

Betalings- en parkeermogelijkheden
U kunt bij ons alleen contant betalen, pinnen is (nog) niet mogelijk.
U kunt gratis voor de deur parkeren.

Iedereen die gebruik maakt van onze voorzieningen verklaart akkoord te gaan met onze Huisregels c.q. Voorwaarden !